Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

20 and you won tncs

 

 

20 και … Κάρφωσες στο Ευρωμπάσκετ.

 

Mε 20 πόντους μπροστά; Ώρα να πανηγυρίσεις!

Προηγείται η ομάδα σου με 20 πόντους; Μόλις κέρδισες! Αν η ομάδα που έπαιξες να νικήσει προηγηθεί με 20 πόντους διαφορά, τότε το στοίχημά σου πληρώνεται κανονικά ως κερδισμένο, ακόμη κι αν τελικά η ομάδα σου χάσει το παιχνίδι…

Ισχύει μόνο για τους αγώνες νοκ-άουτ του Ευρωμπάσκετ.

Και μόνο για την αγορά μπάσκετ «Νικητής»  για αποτέλεσμα νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Η προσφορά αφορά στοιχήματα τα οποία τοποθετούνται πριν την έναρξη των αγώνων και όχι κατά τη διάρκεια.
 2. Η προσφορά ισχύει για μονά στην αγορά «Νικητής» για αποτέλεσμα νίκης της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας, πριν από την έναρξη του αγώνα.
 3. Η προσφορά δεν ισχύει για τα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αγώνες και αγορές με 0% Γκανιότα.
 4. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους αγώνες νοκ-άουτ του Ευρωμπάσκετ.
 5. Με βάση την προσφορά «20 και…κάρφωσες», το στοίχημά σου διευθετείται ως κερδισμένο, αν η ομάδα που επέλεξες προηγηθεί με 20 (ή περισσότερους) πόντους σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.
 6. Αυτή η προσφορά ισχύει για την αγορά «Νικητής».
 7. Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για στοιχήματα που έχει πραγματοποιηθεί Cash Out.
 8. H πίστωση όλων των στοιχημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις θα γίνεται στον λογαριασμό των πελατών μας το συντομότερο δυνατόν από τη στιγμή που η ομάδα θα έχει αποκτήσει προβάδισμα 20 (ή περισσότερων) πόντων και σε κάθε περίπτωση σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τις 24 ώρες.
 9. Αν το στοίχημα πληρωθεί πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν θα πληρωθεί ξανά και με την ολοκλήρωσή του, αν η επιλογή σας συνεχίσει να κερδίζει τον αγώνα.
 10. Το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της προσφοράς, να την αποσύρει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς αιτιολογία ή ειδοποίηση ή/και να περιορίσει την διαθεσιμότητά της σε ορισμένους πελάτες κατά την διακριτική της ευχέρεια.
 11. Το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την προσφορά από έναν πελάτη ή/και μια ομάδα πελατών κατά την κρίση της. Για οποιονδήποτε έχει παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους ή διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοραπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε την προσφορά στον/στους λογαριασμούς αυτόν/αυτούς, καθώς και να αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την πίστωση της προσφοράς.
 12. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων