Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

affiliation-10euro-sportsbook-premierleague-tncs

 

Pamestoixima.gr - Special Promo

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Η προσφορά ισχύει από την Δευτέρα 15/08/22, 00:01 και μέχρι την Πέμπτη 18/08 23:59.

2. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους παίκτες που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή και την πρώτη τους κατάθεση κατά τις ώρες ισχύος της προσφοράς.

3. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης που ενεργοποιεί την προσφορά είναι τα 10€.

4. H επιβράβευση είναι ένα freebet αξίας 10€.

5. Το Freebet μπορεί να τοποθετηθεί σε αγώνες ποδοσφαίρου (Pre Game ή Live) και σε απόδοση 1,50 ή υψηλότερη.

6. Τα Freebets θα πιστωθούν την Παρασκευή 19/08 έως τις 17:00.

7. Προκειμένου, ένας παίκτης να λάβει την προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρεί ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο pamestoixima.gr.

8. Τα στοιχήματα με freebet δεν δύνανται να εξαργυρωθούν πρώιμα (cashout).

9. Η ονομαστική αξία των freebets δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε μπορεί να αναληφθεί ως μέρος των κερδών που τυχόν θα προκύψουν από την τοποθέτησή τους. Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσεις ένα freebet αξίας 10 ευρώ σε ένα στοίχημα με απόδοση 3, σε περίπτωση που το στοίχημα κερδίσει, θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου 20 ευρώ, όπως προκύπτει από τον εξής υπολογισμό: (αξία freebet)*(απόδοση) - (αξία freebet) = (καθαρά κέρδη).

10. Αν κάποιος παίκτης έχει καταπατήσει οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους, ή βρεθεί να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα Freebets με σκοπό να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με οποιονδήποτε τρόπο, το pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τα Freebets και παράλληλα να μειώσει οποιαδήποτε κέρδη που παράχθηκαν από αυτές, έμμεσα ή άμεσα (π.χ. τα κέρδη από τα Freebets και εκείνα από οποιαδήποτε πονταρίσματα προέκυψαν από κέρδη των Freebets).

11. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει ή να παύσει μία συγκεκριμένη προσφορά δίχως πρότερη ειδοποίηση, ανά πάσα στιγμή και κατά το δοκούν.

12. Οι επιβραβεύσεις/freebets προορίζονται αποκλειστικά για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να περιορίσει το δικαίωμα των παικτών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.