Επιλογή γλώσσας

 • en
 • |
 • el
 • |

Επιλογή γλώσσας

 • en
 • |
 • el
 • |

Αθλητικό Στοίχημα


Γλωσσάρι Sports Book

ΓΛΩΣΣΑΡΙ SPORTS BOOK

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ UK BET TYPES

 

Τρίξι (Trixie)

Το σύστημα Τrixie είναι ένα στοίχημα σε 3 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 4 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 δυάδες και 1 τριάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο σωστές επιλογές - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Πάτεντ (Patent)

Το σύστημα Patent είναι ένα στοίχημα σε 3 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 7 ξεχωριστά στοιχήματα: 3 μονά, 3 δυάδες και 1 τριάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία σωστή επιλογή - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Γιάνκι (Yankee)

Το σύστημα Yankee είναι ένα στοίχημα σε 4 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 11 ξεχωριστά στοιχήματα: 6 δυάδες, 4 τριάδες και 1 τετράδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο σωστές επιλογές - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Λάκι 15 (Lucky 15)

Το σύστημα Lucky 15 είναι ένα στοίχημα σε 4 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 15 ξεχωριστά στοιχήματα: 4 μονά, 6 δυάδες, 4 τριάδες και 1 τετράδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία σωστή επιλογή - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Σούπερ Γιάνκι (Canadian or Super Yankee)

Το σύστημα Canadian ή  Super Yankee είναι ένα στοίχημα σε 5 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 26 ξεχωριστά στοιχήματα: 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο σωστές επιλογές - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Λάκι 31 (Lucky 31)

Το σύστημα Lucky 31 είναι ένα στοίχημα σε 5 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 31 ξεχωριστά στοιχήματα: 5 μονά, 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία σωστή επιλογή - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Χάιντζ (Heinz)

Το σύστημα Heinz είναι ένα στοίχημα σε 6 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 57 ξεχωριστά στοιχήματα: 15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες και 1 εξάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο σωστές επιλογές - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Λάκι 63 (Lucky 63)

Το σύστημα Lucky 63 είναι ένα στοίχημα σε 6 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 63 ξεχωριστά στοιχήματα: 6 μονά, 15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες και 1 εξάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία σωστή επιλογή - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Σούπερ Χάιντζ (Super Heinz)

Το σύστημα Super Heinz είναι ένα στοίχημα σε 7 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 120 ξεχωριστά στοιχήματα: 21 δυάδες, 35 τριάδες, 35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδες και 1 επτάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο σωστές επιλογές - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Γκολιάθ (Goliath)

Το σύστημα Goliath είναι ένα στοίχημα σε 8 επιλογές οι οποίες δημιουργούν 247 ξεχωριστά στοιχήματα: 28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 επτάδες και 1 οκτάδα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο σωστές επιλογές - το ακριβές κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των κερδισμένων επιλογών.

Each Way 

Each Way στοίχημα: Ένα στοίχημα Each Way (EW, E / W) είναι ουσιαστικά δύο ξεχωριστά στοιχήματα: ένα για να κερδίσει το άλογο και το άλλο για να πλασαριστεί το άλογο σε οποιαδήποτε από τις θέσεις που αμείβονται. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε επιστροφή στο στοίχημά σας, εάν η επιλογή σας κερδίσει, αλλά και πλασαριστεί.

Συνεπώς όταν τοποθετείτε ένα Each Way στοίχημα, ποντάρετε ένα ποσό τόσο στη νίκη όσο και στη θέση πλασαρίσματος. Έτσι, αν τοποθετήσετε 5 ευρώ με each way στοίχημα, θα τοποθετήσετε 5 ευρώ στη νίκη και 5 ευρώ στη θέση πλασαρίσματος, συνολικά 10 ευρώ.

 

ΧΑΝΤΙΚΑΠ / ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ

 

Χάντικαπ 0 ή Draw No Bet: Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει, τότε κερδίζετε το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας σας επιστρέφεται το ποσό του στοιχήματος. Σε περίπτωση ήττας, χάνετε το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +0.25 (ή 0,+0.5): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζεται το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας, χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -0.25 (ή 0,-0.5): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας χάνεται το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας, χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +0.5: Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει ή φέρει ισοπαλία τότε κερδίζετε το στοίχημα. Σε περίπτωση ήττας, χάνετε το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -0.5: Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει τότε κερδίζετε το στοίχημα. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, χάνετε το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +0.75 (ή +0.5,+1): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει, ή φέρει ισοπαλία τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση ήττας με 1 γκολ χάνετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας με 2+ γκολ, χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -0.75 (ή -0.5,-1): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει με 2+ γκολ, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ κερδίζετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +1: Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει ή έρθει ισόπαλη τότε κερδίζετε το στοίχημά σας. Εάν η ομάδα που επιλέξατε χάσει με 1 γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται. Αν χάσει με 2+ γκολ τότε χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -1: Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει με 2+ γκολ τότε κερδίζετε όλο το στοίχημά σας. Αν νικήσει με 1 γκολ τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμά σας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας τότε χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +1.25 (ή +1,+1.5): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει ή φέρει ισοπαλία, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας με 1 γκολ κερδίζετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας με 2+ γκολ, χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -1.25 (ή -1,-1.5): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει με 2+ γκολ, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ χάνετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +1.5: Αν η ομάδα που επιλέξατε νικήσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ, τότε κερδίζετε το στοίχημα. Αν χάσει με διαφορά 2+ γκολ, τότε χάνετε το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -1.5: Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει με 2+ γκολ διαφορά, τότε κερδίζετε το στοίχημα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνετε το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +1.75 (ή +1.5,+2): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει, ή έρθει ισοπαλία ή χάσει με 1 γκολ, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση ήττας με 1 γκολ χάνετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας με 2 γκολ, τότε χάνετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση ήττας με 3+ γκολ, τότε χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -1.75 (ή -1.5,-2): Αν η ομάδα που έχετε επιλέξει νικήσει με 3+ γκολ, τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Σε περίπτωση νίκης με 2 γκολ κερδίζετε το μισό στοίχημά σας. Σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ, ισοπαλίας ή ήττας, τότε χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ +2: Αν η ομάδα που επιλέξατε, κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με 1 γκολ, τότε κερδίζετε το στοίχημά σας. Αν χάσει με 2 γκολ διαφορά τότε θα σας επιστραφεί το ποντάρισμά σας. Αν χάσει με 3+ γκολ, τότε χάνετε όλο το στοίχημά σας.

Χάντικαπ -2: Αν η ομάδα που επιλέξατε, κερδίσει με 3+ γκολ διαφορά τότε κερδίζετε όλο το στοίχημα. Αν κερδίσει με 2 γκολ διαφορά τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμά σας. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα χάνετε το στοίχημά σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου οι διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλες ενδέχεται να προσφερθούν και μεγαλύτερα χάντικαπ, όπως π.χ. -2.75/+2.75,          το -3,25/+3,25 ή -4,5/+4,5.  Αυτά έχουν την ίδια λογική με τα παραπάνω, απλώς αλλάζει ο αριθμός των γκολ.

 

OVER / UNDER

Over 2.0

 • Εάν σημειωθούν 3+ γκολ, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό
 • Εάν σημειωθούν 2 γκολ, σας επιστρέφεται  ολόκληρο το ποντάρισμα
 • Εάν σημειωθούν από 0 έως 1 γκολ, χάνετε το στοίχημα

Under 2.0

 • Εάν σημειωθούν από 0 έως 1 γκολ, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό
 • Εάν σημειωθούν 2 γκολ, σας επιστρέφεται ολόκληρο το ποντάρισμα
 • Εάν σημειωθούν 3+ γκολ, χάνετε το στοίχημα

Over 2.25 (ή 2.0, 2.5)

 • Εάν σημειωθούν 3+ γκολ, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό
 • Εάν σημειωθούν 2 γκολ, σας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα
 • Εάν σημειωθούν από 0 έως 1 γκολ, χάνετε το στοίχημα

Under 2.25 (ή 2.0, 2.5)

 • Εάν σημειωθούν από 0 έως 1 γκολ, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό
 • Εάν σημειωθούν 2 γκολ, κερδίζετε το 50% του συνολικού κέρδους
 • Εάν σημειωθούν από 3+ γκολ, χάνετε το στοίχημα

Over 2.75 (ή 2.5, 3.0)

 • Εάν σημειωθούν 4+ γκολ, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό
 • Εάν σημειωθούν 3 γκολ, κερδίζετε το 50% του συνολικού κέρδους
 • Εάν σημειωθούν από 0, 1 ή 2 γκολ, χάνετε το στοίχημα

Under 2.75 (ή 2.5, 3.0)

 • Εάν σημειωθούν από 0, 1 ή 2 γκολ, κερδίζετε ολόκληρο το ποσό
 • Εάν σημειωθούν 3 γκολ, σας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα
 • Εάν σημειωθούν 4+ γκολ, χάνετε το στοίχημα

Ακριβώς η ίδια λογική ισχύει και για τα υπόλοιπα ασιατικά under/over.

Footer