Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

Superleague

 

 

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παίκτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν σύνδεση στον Pamestoixima.gr λογαριασμό τους την Παρασκευή 25/08/2023.

Προκειμένου ο παίκτης να λάβει το freebet, πρέπει να καταχωρήσει τον Κωδικό Προσφοράς FB2 στο αντίστοιχό πεδίο στην σελίδα Προσφορές στο Αθλητικό Στοίχημα.

Δες εδώ πως καταχωρείς τον Κωδικό Προσφοράς.

Καταχώρισε εδώ τον Κωδικό Προσφοράς FB2.

Όροι Freebet

 1. Η προσφορά ισχύει για την Παρασκευή 25/08/2023 από τις 00:01 έως τις 23:59.
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους παίκτες οι οποίοι θα συνδεθούν στον Pamestoixima.gr λογαριασμό τους την περίοδο ισχύος της προσφοράς.
 3. Ο παίκτης προκειμένου να λάβει το freebet, πρέπει να καταχωρήσει τον Κωδικό Προσφοράς FB2 στο αντίστοιχό πεδίο στην σελίδα Προσφορές στο Αθλητικό Στοίχημα.
 4. Ο Κωδικός Προσφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια μόνο φορά από κάθε παίκτη.
 5. Το freebet είναι αξίας 2€.
 6. Το freebet μπορεί να τοποθετηθεί σε δελτίο με απόδοση 1,50 ή υψηλότερη.
 7. Το freebet μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι την Κυριακή 27/08/2023 στις 23:59. Σε περίπτωση που παρέλθει αυτή η περίοδος και δεν έχει τοποθετηθεί, αυτόματα θα ακυρώνεται. .
 8. Προκειμένου, ένας παίκτης να λάβει την προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρεί ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr. Δείτε τη διαδικασία ταυτοποίησης.
 9. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά στο Αθλητικό Στοίχημα.
 10. Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενες αγορές (π.χ. Over 2.5 και μετά Under 2.5) καθώς και σε αγορές Χάντικαπ, Ασιατικά και Draw no bet.
 11. Τυχόν κέρδη από το freebet, είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν έχουν καμία προϋπόθεση τζίρου.
 12. Η προσφορά ισχύει μόνο για έναν παικτικό λογαριασμό από ίδια διεύθυνση κατοικίας, νοικοκυριό, ΙΡ ή υπολογιστή.
 13. To Pamestoixima.gr δύναται να αποκλείει από την παρούσα ενέργεια, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων.
 14. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας προσφοράς ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική του ευχέρεια.
 15. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων