Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

Freebet Greek Teams tncs

 

 

Έως 30€ σε Freebets και 30 Free Spins

 

 

Περιγραφή:

 

Κέρδισε έως 30€ σε Freebets για το Live σε οποιονδήποτε από τους αγώνες των Ελληνικών ομάδων στο Europa League & 30 Free Spins, εκπληρώνοντας τα παρακάτω βήματα:

 

 • ΒΗΜΑ 1

 

Τοποθέτησε στον αγώνα Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ (πριν την έναρξη του) , ένα μονό στοίχημα ελάχιστης αξίας 15€ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.60 και πάρε ένα Freebet αξίας 5€ για το Live οποιουδήποτε αγώνα των Ελληνικών ομάδων στο Europa League.

 

 • ΒΗΜΑ 2

 

Τοποθέτησε στον αγώνα Μαρσέιγ - ΑΕΚ (πριν την έναρξη του) , ένα μονό στοίχημα ελάχιστης αξίας 30€ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.60 και πάρε ένα Freebet αξίας 10€ για το Live οποιουδήποτε αγώνα των Ελληνικών ομάδων στο Europa League.

 

 • ΒΗΜΑ 3

 

Τοποθέτησε στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεν (πριν την έναρξη του) , ένα μονό στοίχημα ελάχιστης αξίας 60€ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.60 και πάρε ένα Freebet αξίας 15€ για το Live οποιουδήποτε αγώνα των Ελληνικών ομάδων στο Europa League.

 

Σημείωση : Η πίστωση των Free Spins θα πραγματοποιηθεί μόνο σε όσους έχουν εκπληρώσει και το 3ο ΒΗΜΑ της προσφοράς.

 Όροι & Προϋποθέσεις

 1. H προσφορά ισχύει την Πέμπτη 26/10/2023.
 2. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους αγώνες Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ, Μαρσέιγ - ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Ρεν.
 3. Μόνο το πρώτο χρονικά τοποθετημένο στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις κάθε βήματος της προσφοράς λαμβάνει μέρος σε αυτή.
 4. Το στοίχημά του εκάστοτε βήματος πρέπει να είναι μονό και τοποθετημένο σε αγορά με απόδοση 1.60 ή υψηλότερη.
 5. Κάθε παίκτης προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα πρέπει να έχει εκπληρώσει το προηγούμενο.
 6. Τα στοιχήματα στην αγορά ‘’Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις’’ ΔΕΝ μετέχουν της προσφοράς.
 7. Τα στοιχήματα τα οποία μετέχουν της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμα για πρόωρη εξαργύρωση (cash-out). Σε περίπτωση που ο παίκτης πραγματοποιήσει cashout στο δελτίο, δεν μετέχει της προσφοράς.
 8. Παικτικοί λογαριασμοί οι οποίοι έχουν ενεργό οποιοδήποτε μπόνους (πρώτης ή νέας κατάθεσης) δεν μετέχουν της προσφοράς.
 9. Τα freebets θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου, την στιγμή που θα τοποθετήσεις τα απαιτούμενα στοιχήματα και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις MONO για Live στοιχηματισμό στους προαναφερθέντες αγώνες και μόνο ως μονά στοιχήματα.
 10. Τα Free Spins θα πιστωθούν στο Honey Rush 100 την Παρασκευή 27/10 (έως τις 14:00) και θα είναι διαθέσιμα για 3 μέρες μετά την πίστωση τους. 
 11. Η αξία κάθε Spin είναι €0,10.
 12. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε γεγονότα τα οποία ακυρώθηκαν, διακόπηκαν ή αναβλήθηκαν για οποιαδήποτε θα οδηγούν στην αφαίρεση του συγκεκριμένου freebet.
 13. Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενες επιλογές της ίδιας αγοράς (π.χ. Over 2.5 και μετά Under 2.5) καθώς και σε αγορές Ασιατικό Χάντικαπ και Draw no bet.
 14. Τυχόν κέρδη από το freebet, είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν έχουν καμία προϋπόθεση τζίρου.
 15. Η συμμετοχή στις επιβραβεύσεις του Pamestoixima.gr είναι προαιρετική.  
 16. Μπορείς να δεις τα διαθέσιμα freebets σου στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου.
 17. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε επιβράβευση κατά την απόλυτη κρίση της.
 18. To Pamestoixima.gr δύναται κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει τους όρους της εκάστοτε επιβράβευσης ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρέωση του παίκτη να ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις της εκάστοτε επιβράβευσης.
 19. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων