Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

moneyback-tncs

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

1. Στην προσφορά μετέχουν μόνο εγγεγραμμένοι πελάτες του Pamestoixima.gr οι οποίοι έχουν αποδεχτεί να λαμβάνουν Επιβραβεύσεις/Προσφορές και άλλες εμπορικές επικοινωνίες, σχετικές με τα διαδικτυακά στοιχηματικά / casino παιχνίδια με βάση τις προτιμήσεις και την παικτική τους συμπεριφορά από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

2. Με την επιβράβευση “Επιστροφή Χρημάτων” επιστρέφεται το ποντάρισμα (μονάδα) στον παίκτη εφόσον πληρείται η παρακάτω συνθήκη: Ο αγώνας να λήξει 0-0.

3. Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι :

Όλοι οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

4. Ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη αγορά: Παίκτης που θα σκοράρει το # 1ο γκολ.

5. H επιβράβευση ισχύει µόνο στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκεια του.

6. Ισχύει για όλα τα στοιχήματα που περιλαμβάνουν τους αγώνες.

7. Η συμμετοχή στις επιβραβεύσεις του Pamestoixima.gr είναι προαιρετική.

8. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται κατά πάντα χρόνο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αποκλείσει παίκτες από το να συμμετάσχουν σε προγράμματα επιβράβευσης, εφόσον τέτοιος αποκλεισμός δικαιολογείται από το σύνολο των περιστάσεων (ενδεικτικά: παραβίαση όρων της σύμβασης προσχώρησης, πιθανολογείται ότι συντρέχει περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ.).

9. Η προσφορά είναι προσωπική και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί από άλλο μέλος.

10. Αυτή η προσφορά δεν θα ισχύει όπου ένα στοίχημα έχει γίνει Cash Out (Κλείσιμο Στοιχήματος).

11.Η ΟΠΑΠ Α.Ε δύναται κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει τους όρους της εκάστοτε προσφοράς ή και να τη σταματήσει ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρέωση του παίκτη να ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις της εκάστοτε επιβράβευσης.

12. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr και η Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων