Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

tncs greece-national-basketball-team-tickets

 

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΟΠΑΠ Α.Ε» που εδρεύει επί της Λ. Αθηνών, αρ. 112, Αθήνα, ΤΚ 10442,  όπως εκπροσωπείται νόμιμα (στο εξής “ΟΠΑΠ”) διοργανώνει διαγωνισμό στον ιστότοπο του Pamestoixima.gr. Τα δώρα που απορρέουν από το Διαγωνισμό, στοχεύουν στην επιβράβευση των παικτών ΟΠΑΠ. Η επιβράβευση γίνεται βάσει κριτηρίων εγγεγραμμένων παικτών στο Pamestoixima.gr και εφαρμόζονται ομοιόμορφα, τηρουμένης της αρχής της ίσης μεταχείρισης

2. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η συμμετοχή στα παίγνια. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση θα πρέπει να διαθέτει ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr όπως και να έχει συναινέσει ρητά στη λήψη εμπορικής επικοινωνίας, καθώς και στην επεξεργασία της παικτικής του συμπεριφοράς για την αποστολή αποκλειστικών προσφορών για τα τυχερά παίγνια που προσφέρονται μέσω του ιστοτόπου pamestoixima.gr.

3. H προσφορά προβλέπει την απόδοση τεσσάρων (4) πακέτων φιλοξενίας (ενός VVIP και τριών VIP για 2 άτομα έκαστο) τα οποία θα αποδοθούν στους νικητές  έπειτα από κλήρωση

4. Τα έπαθλα θα διατεθούν  κατόπιν διενέργειας ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/8/2022 και ώρα 12:00μμ στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

5. O διαγωνισμός ισχύει από την Δευτέρα 22/08/2022 00:00 έως και την Τρίτη 30/08/2022 23:59

6. Αναλυτικά τα έπαθλα περιλαμβάνουν:

1ο Έπαθλο - VVIP ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για την 11.9.2022

- 2 VIP Εισιτήρια για τους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 11/9/2022 στο Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου στα πλαίσια της νοκ-άουτ φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

- Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα  

- 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5* (περιλαμβάνεται ημιδιατροφή)

- Μεταφορά με πολυτελές αυτοκίνητο από και προς το Αεροδρόμιο, όπως και από και προς το γήπεδο

- Ταξιδιωτική ασφάλιση για 2 άτομα

 

2ο Έπαθλο - VIP ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για την 8.9.2022

- 2 VIP Εισιτήρια για τον αγώνα Εσθονία - Ελλάδα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8/9/2022 στο Forum di Assago του Μιλάνου στην φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

- Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα

- 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4* (περιλαμβάνεται ημιδιατροφή)

- Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο, όπως και από και προς το γήπεδο

- Ταξιδιωτική ασφάλιση για 2 άτομα

 

3ο Έπαθλο - VIP ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για την 6.9.2022

- 2 VIP Εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα – Ουκρανία που θα διεξαχθεί την Τρίτη 6/9/2022 στο Forum di Assago του Μιλάνου στην φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

- Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα

- 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4* (περιλαμβάνεται ημιδιατροφή)

- Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο, όπως και από και προς το γήπεδο

- Ταξιδιωτική ασφάλιση για 2 άτομα

 

4ο Έπαθλο -VIP ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για την 5.9.2022

- 2 VIP Εισιτήρια για τον αγώνα Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5/9/2022 στο Forum di Assago του Μιλάνου στην φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

- Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα

- 2 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4* (περιλαμβάνεται ημιδιατροφή)

- Μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο, όπως και από και προς το γήπεδο

- Ταξιδιωτική ασφάλιση για 2 άτομα

7. Κάθε ενεργός παίκτης στο Pamestoixima.gr συμμετέχει αυτόματα με μία συμμετοχή στην κλήρωση του διαγωνισμού εφόσον πληρούνται οι παρόντες όροι. Ο εγγεγραμμένος παίκτης  μπορεί να υπαναχωρήσει οποτεδήποτε από την παρούσα ενέργεια, δηλώνοντάς το με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών ΟΠΑΠ στο 18280 (Δευτ – Παρ 09:00 – 01:00) εντός 48ωρών από την καταχώρηση του αιτήματος και σε περίπτωση αργιών την επόμενη εργάσιμη.

8. Από την κλήρωση που θα διεξαχθεί θα προκύψουν Τέσσερις (4) νικητές/νικήτριες  (1ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 1ο έπαθλο, 2ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 2ο έπαθλο, 3ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 3ο έπαθλο και 4ος νικητή/νικήτρια κερδίζει το 4ο έπαθλο) καθώς και 30 επιλαχόντες

9. Οι νικητές/νικήτριες  θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή/και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)ή/και SMS.

10. Οι νικητές/νικήτριες οφείλουν  να αποδεχτούν το έπαθλο οριστικά και τελεσίδικα εντός 24 ωρών από την ώρα της ενημέρωσής του/της.

11. Σε περίπτωση άρνησης, αδυναμίας ή εν γένει μη αποδοχής του επάθλου από τους νικητές/νικήτριες τότε προκρίνεται ο υπ’ αριθμόν 1 επιλαχόντας/-ούσα. Ο επιλαχόντας/-ούσα οφείλει να αποδεχτεί το έπαθλο οριστικά και τελεσίδικα εντός 12 ωρών. Σε περίπτωση εκ νέου άρνησης, αδυναμίας ή εν γένει μη αποδοχής του επάθλου από τον επιλαχόντα/-ούσα υπ’ αριθμόν, τότε προκρίνεται ο υπ’ αριθμόν 2 επιλαχόντας κοκ.

12. Σε περίπτωση που ουδείς/ουδεμία από τους κληρωθέντες/κληρωθείσες αποδεχθεί το έπαθλο εντός των προβλεπόμενων διοριών, τότε το έπαθλο απόλλυται και η προωθητική ενέργεια χαρακτηρίζεται ως περατωθείσα

13. Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

- Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

- Όσοι δεν έχουν αποδεχθεί ρητά, πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους.

- Οι εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ Α.Ε. και οι συγγενείς τους Α’ Βαθμού

- Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ομίλου ΟΠΑΠ και οι συγγενείς τους Α’ Βαθμού

- Όσοι στο Pamestoixima.gr διαθέτουν (α) Προσωρινό Ηλεκτρονικό Λογαριασμό, (β) Ανενεργό Λογαριασμό (γ) Λογαριασμό σε φραγή καθώς και (δ) λογαριασμό ο οποίος για οιονδήποτε λόγο έχει κλείσει προσωρινά ή οριστικά.

14. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να αποκλείει από την παρούσα ενέργεια, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ.

15. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στον  ιστότοπο pamestoixima.gr.

16. Τα έπαθλα  δεν μεταβιβάζονται, δεν μετατρέπονται σε μετρητά και δεν επιστρέφονται.

17. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας Pamestoixima.gr ή/και μηνύματος προσωποποιημένης επικοινωνίας.

18. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΟΠΑΠ Α.Ε, για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

19. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στην παρούσα ενέργεια ή/και να καταργήσει την παρούσα ενέργεια ή/και μέρος ή και το σύνολο των επάθλων σε αυτή και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που τυχόν επέλθουν συνεπεία των ανωτέρω. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού θα είναι διαθέσιμοι στο διαδικτυακό ιστότοπο pamestoixima.gr. Ως εκ τούτου ο Συμμετέχων υποχρεούται όπως ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον ανωτέρω ιστότοπο και σχετίζονται με την παρούσα ενέργεια.

20. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και η ενδεχόμενη απονομή του επάθλου στο πλαίσιο αυτού προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων,. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό.

21. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα ανακοίνωσης των στοιχείων των νικητών σε οποιοδήποτε από τα κανάλια της (διαδίκτυο, εφαρμογές κινητών, ιστοσελίδες τρίτων, Social Media, YouTube κλπ.), καθώς και στο διαδίκτυο, την τηλεόραση ή και τον κινηματογράφο για όσο χρόνο και όπου κρίνεται απαραίτητο από την Διοργανώτρια, με Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ ή στα social media (Facebook, Instagram και YouTube) καθώς επίσης και αξιοποίησης φωτογραφιών του εκάστοτε νικητή και video με δηλώσεις του, αλλά και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις της Διοργανώτριας, υπό τον όρο ότι τηρούνται οι διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζονται στο Pamestoixima.gr.

22. Σε περίπτωση που ένας παικτικός λογαριασμός κλείσει για οποιανδήποτε λόγο (π.χ. μη ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης του λογαριασμού, μόνιμου ή προσωρινό αυτοαποκλεισμού κλπ) προτού ολοκληρωθεί η απονομή του επάθλου τότε το έπαθλο δεν θα απονέμεται.

23. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ' εφαρμογή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο για όλους τους συμμετέχοντες. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα ενέργεια, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας, ακόμη όταν αφορά μη μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας.

24. Το Ελληνικό κείμενο των εν λόγω όρων και προϋποθέσεων υπερτερεί από οποιαδήποτε πιθανή μετάφρασή του σε άλλη γλώσσα.

25. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι οριστικό και αμετάκλητο.

26. Ισχύουν οι γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων του Pamestoixima.gr

27. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr