Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

virtuals-risk-free1stbet-tncs

 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σε περίπτωση που το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετήσεις στα Virtuals+ από τις 3/10 έως και τις 6/10 είναι χαμένο, το Pamestoixima.gr θα σου το επιστρέψει με ένα Freebet ίσης αξίας μέχρι 20€.

 

ΕΙΔΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

 1. H προσφορά διατίθεται μόνο μία φορά ανά φυσικό πρόσωπο, παικτικό λογαριασμό, IP, διεύθυνση κατοικίας, μέθοδο πληρωμής.
 2. Η προσφορά προβλέπει την επιστροφή του πρώτου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί στα Virtuals+ (Playtech, Inspired, Highlight & Golden Race) από τις 3/10 έως και τις 6/10 σε περίπτωση που αυτό διευθετηθεί ως χαμένο.
 3. H προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετηθεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
 4. Το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί με την μορφή Freebet.
 5. Το Freebet θα πιστωθεί στον λογαριασμό του παίκτη εντός 24 ωρών από την διευθέτηση του δελτίου που μετέχει της προσφοράς
 6. Το ελάχιστο ποσό επιστροφής είναι 1€ και το μέγιστο ποσό επιστροφής είναι 20€.
 7. Το Freebet μπορεί να τοποθετηθεί στο Στοίχημα και στα Virtuals της Playtech, σε οποιαδήποτε διαθέσιμη αγορά με απόδοση 1.50 ή υψηλότερη, εντός 7 ημερών από την ώρα πίστωσής του.
 8. Μπορείς να δεις τα διαθέσιμα freebets σου στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές, αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου.
 9. To freebet δεν μπορεί να τοποθετηθεί στα Virtuals της Inspired, της Golden Race και της Highlight
 10. Τυχόν καθαρά κέρδη από το freebet, είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν έχουν καμία προϋπόθεση τζίρου.
 11. Σε περίπτωση που το ποσό της επιστροφής δεν αντιστοιχεί σε ακέραιο αριθμό, το freebet που θα πιστωθεί θα προκύπτει με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω (από 0.5 έως 0.9) ή προς τα κάτω (από 0.1 έως 0.4). Αν πχ. το ποσό της επιστροφής είναι 5.25 ευρώ, το freebet που θα πιστωθεί θα είναι αξίας 5 ευρώ. Αν πχ. το ποσό της επιστροφής είναι 5,75 ευρώ, το freebet που θα πιστωθεί θα είναι αξίας 6 ευρώ.
 12. Η συμμετοχή στις επιβραβεύσεις του Pamestoixima.gr είναι προαιρετική.
 13. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται κατά πάντα χρόνο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αποκλείσει παίκτες από το να συμμετάσχουν σε προγράμματα επιβράβευσης, εφόσον τέτοιος αποκλεισμός δικαιολογείται από το σύνολο των περιστάσεων (ενδεικτικά: παραβίαση όρων της σύμβασης προσχώρησης, πιθανολογείται ότι συντρέχει περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ.).
 14. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr και η Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων