Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

World Challenge tncs

 

 

Περιγραφή

Ολοκλήρωσε την αποστολή του World Challenge την Πέμπτη 24/11 και κέρδισε ένα freebet αξίας €5.

Αποστολή World Challenge 24/11 :  ‘’Τοποθέτησε μια δυάδα αξίας τουλάχιστον €10 στους αγώνες  Ουρουγουάη - Ν. Κορέα και Βραζιλία -Σερβία (πριν την έναρξη τους) με συνολική απόδοση 2.00 ή υψηλότερη’’.

 

Όροι & Προϋποθέσεις

  1. H προσφορά ισχύει την Πέμπτη 24/11.
  2. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τους χρήστες που διατηρούν ενεργό λογαριασμό στο Pamestoixima.gr.
  3. Κάθε παίκτης, προκειμένου να λάβει μέρος στην προσφορά, καλείται να ολοκληρώσει την αποστολή του World Challenge την Πέμπτη 24/11
  4. H αποστολή της Πέμπτης 24/11 προβλέπει την τοποθέτηση μιας δυάδας αξίας τουλάχιστον €10 στους αγώνες  Ουρουγουάη - Ν. Κορέα και Βραζιλία -Σερβία (πριν την έναρξη τους) με συνολική απόδοση 2.00 ή υψηλότερη.
  5. Οι παίκτες οι οποίοι θα ολοκληρώσουν την αποστολή θα λάβουν ένα freebet αξίας €5.
  6. Μόνο τα στοιχήματα τα οποία τοποθετήθηκαν την ημέρα της αποστολής λαμβάνουν μέρος για την εκπλήρωση της.
  7. H πίστωση του freebet θα πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την διευθέτηση των δελτίων που μετέχουν της προσφοράς.
  8. Δελτία τα οποία τοποθετήθηκαν με freebets ή bonus money δεν μετέχουν της προσφοράς.
  9. Δελτία τα οποία εξαργυρώθηκαν πρόωρα με cash-out δεν μετέχουν της προσφοράς.
  10. To freebet θα είναι διαθέσιμο για μια εβδομάδα από την πίστωση του και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε απόδοση 1,60 ή υψηλότερη.
  11. To Pamestoixima.gr δύναται κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει τους όρους της εκάστοτε επιβράβευσης ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρέωση του παίκτη να ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις της εκάστοτε επιβράβευσης.
  12. Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή των παικτών στην προσφορά απαιτείται η ύπαρξη ενεργού παικτικού λογαριασμού στον ιστότοπο Pamestoixima.gr και η από πλευράς τους πλήρης αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τον Διαγωνισμό.
  13. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε επιβράβευση κατά την απόλυτη κρίση της.
  14. Ισχύουν οι Όροι & Προϋποθέσεις του World Challenge ,  Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων