Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

Champions League Treble tncs

 

 

FREEBET 10€

 

 

Περιγραφή:

Τοποθέτησε μια τριάδα παρολί (ελάχιστης αξίας 20€ και σε συνολική απόδοση τουλάχιστον 3.00 η οποία περιλαμβάνει μόνο αγώνες της Τετάρτης 25/10/2023 της 3ης αγωνιστικής του UEFA Champions League  και ανεξάρτητα από την έκβαση του δελτίου σου θα κερδίσεις ένα Freebet αξίας 10€ .

 

Για να λάβεις το freebet θα πρέπει:

 1. Το στοίχημα σου να τοποθετηθεί την Τετάρτη 25/10/2023 (00:01-23:59).
 2. Το στοίχημά σου να είναι τριάδα παρολί και να περιλαμβάνει αγώνες της 3ης αγωνιστικής του UEFA Champions League που διεξάγονται την .Τετάρτη 25/10/2023.
 3. Το ποντάρισμά σου να είναι αξίας τουλάχιστον 20€.
 4. Το στοίχημά σου να έχει συνολική απόδοση 3.00 ή υψηλότερη..

 

 Όροι & Προϋποθέσεις

 1. H προσφορά ισχύει την Τετάρτη 25/10/2023 (00:01-23:59).
 2. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους αγώνες της Τετάρτης 25/10/2023 της 3ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.
 3. Μόνο το πρώτο χρονικά τοποθετημένο στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις της προσφοράς λαμβάνει μέρος σε αυτή.
 4. Το στοίχημα πρέπει να είναι αξίας τουλάχιστον 20€.
 5. Το στοίχημά πρέπει να είναι τριάδα παρολί και με συνολική απόδοση 3.00 ή υψηλότερη.
 6. Τα στοιχήματα στην αγορά ‘’Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις’’ ΔΕΝ μετέχουν της προσφοράς.
 7. Τα στοιχήματα τα οποία μετέχουν της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμα για πρόωρη εξαργύρωση (cash-out). Σε περίπτωση που ο παίκτης πραγματοποιήσει cashout στο δελτίο, δεν μετέχει της προσφοράς.
 8. Παικτικοί λογαριασμοί οι οποίοι έχουν ενεργό οποιοδήποτε μπόνους (πρώτης ή νέας κατάθεσης) δεν μετέχουν της προσφοράς.
 9. Το freebet θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου, αμέσως μετά την διευθέτηση του δελτίου σου (ανεξαρτήτως της έκβασης του) και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εντός 7 ημερών από την πίστωση του.
 10. Το freebet είναι αξίας 10€.
 11. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε γεγονότα τα οποία ακυρώθηκαν, διακόπηκαν ή αναβλήθηκαν για οποιαδήποτε λόγο, θα οδηγούν στην αφαίρεση του συγκεκριμένου freebet.
 12. Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενες επιλογές της ίδιας αγοράς (π.χ. Over 2.5 και μετά Under 2.5) καθώς και σε αγορές Ασιατικό Χάντικαπ και Draw no bet.
 13. Τυχόν κέρδη από το freebet, είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν έχουν καμία προϋπόθεση τζίρου.
 14. Η συμμετοχή στις επιβραβεύσεις του Pamestoixima.gr είναι προαιρετική. 
 15. Μπορείς να δεις τα διαθέσιμα freebets σου στην ενότητα Λογαριασμός > Προσφορές αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου.
 16. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε επιβράβευση κατά την απόλυτη κρίση της.
 17. To Pamestoixima.gr δύναται κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει τους όρους της εκάστοτε επιβράβευσης ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρέωση του παίκτη να ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις της εκάστοτε επιβράβευσης.
 18. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων