Επιλογή γλώσσας

  • en
  • |
  • el
  • |

Επιλογή γλώσσας

  • en
  • |
  • el
  • |

Γενικοί Όροι Freebets


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ FREEBETS

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ FREEBETS

1. To freebet έχει συγκεκριμένη διάρκεια ισχύος που ορίζεται στoυς ειδικούς όρους της εκάστοτε προσφοράς και ενδέχεται να αφορά αποκλειστικά και μόνο το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετηθεί κατά την συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και πληροί τις προϋποθέσεις της εκάστοτε προσφοράς.

2. Το freebet ενδέχεται να αντιστοιχεί σε ποσοστό επί της αξίας του πρώτου στοιχήματος που πληροί τις προϋποθέσεις της προσφοράς, εκτός αν άλλως ορίζεται στους ειδικούς όρους της εκάστοτε προσφοράς.

3. Eνδέχεται να υπάρχει ελάχιστο ή/και μέγιστο ποσό πονταρίσματος για να ισχύει η απόδοση/πίστωση του freebet.

4. Το freebet υπολογίζεται και αποδίδεται μόλις το στοίχημα τοποθετηθεί ή διευθετηθεί ως χαμένο ή κερδισμένο.

5. Το freebet μπορεί να εξαργυρωθεί σε ένα μόνο στοίχημα και πρέπει να χρησιμοποιηθεί ακέραιο.

6. Η επιβράβευση ισχύει για όλα τα αθλήματα, διοργανώσεις και στοιχηματικές αγορές, ανεξαρτήτου απόδοσης καθώς και για στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν ή μετά την έναρξη του αγώνα εκτός αν άλλως ορίζεται στους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις της εκάστοτε προσφοράς.

7.Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενες επιλογές της ίδιας αγοράς.

8. Το freebet εξαργυρώνεται σε συγκεκριμένη αγορά, συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, συγκεκριμένη διοργάνωση, σε συγκεκριμένες ελάχιστες ή μέγιστες αποδόσεις, σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, σε ζωντανό ή μη στοιχηματισμό, εκτός αν άλλως ορίζεται στους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις της εκάστοτε προσφοράς.

9. Το freebet εξαργυρώνεται εντός χρονικού διαστήματος, που ορίζεται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. και αναγράφεται στους ειδικούς όρους της εκάστοτε προσφοράς, από την ημέρα που αποδίδεται. Με την πάροδο του εν λόγω χρονικού διαστήματος το freebet παύει να ισχύει.

10. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει ή να παύσει μία συγκεκριμένη προσφορά δίχως πρότερη ειδοποίηση, ανά πάσα στιγμή και κατά το δοκούν.

11. Οι επιβραβεύσεις/freebets προορίζονται αποκλειστικά για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να περιορίσει το δικαίωμα των παικτών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.

12. Τα στοιχήματα με freebet δεν δύνανται να εξαργυρωθούν πρώιμα (cashout).

13. Η ονομαστική αξία των freebets δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε μπορεί να αναληφθεί ως μέρος των κερδών που τυχόν θα προκύψουν από την τοποθέτησή τους. Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσεις ένα freebet αξίας 10 ευρώ σε ένα στοίχημα με απόδοση 3, σε περίπτωση που το στοίχημα κερδίσει, θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου 20 ευρώ, όπως προκύπτει από τον εξής υπολογισμό: (αξία freebet)*(απόδοση) - (αξία freebet) = (καθαρά κέρδη).

14. Κάθε λογαριασμός ενδέχεται να έχει και παραπάνω από ένα ενεργό freebet.

15. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να ορίσει μέγιστο ποσό κέρδους για στοιχήματα τοποθετημένα με freebet. Αυτό θα αναγράφεται στους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις της εκάστοτε προσφοράς.

16. Αν για οποιοδήποτε λόγο ένα ποντάρισμα που τοποθετείται με freebet, ματαιωθεί ή ακυρωθεί για οποιοδήποτε λόγο ή διευθετηθεί με απόδοση την μονάδα (1,00), τότε ένα νέο freebet ίσης αξίας θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου.

17. Τα κέρδη που προέκυψαν από την χρήση freebet είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν υπόκεινται σε προϋποθέσεις τζίρου.

18. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων και οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr

 

Footer