Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

Welcome bonus-tncs

PAME STOIXIMA CLUB BONUS 100% έως 100€

Όροι και Προϋποθέσεις

Η επιβράβευση 1ου στοιχήματος για το αθλητικό στοίχημα, εφεξής η «επιβράβευση», αφορά στο 100% του ποσού της πρώτης κατάθεσης μέχρι του μέγιστου ποσού των 100€.

1. Η επιβράβευση ισχύει μόνο για τους εγγεγραμμένους παίκτες στο Pamestoixima.gr που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

2. Η επιβράβευση αφορά μόνο στην πρώτη κατάθεση που θα κάνει ο εγγεγραμμένος παίκτης στον Pamestoixima.gr λογαριασμό του από την έναρξη ισχύος του εν λόγω προγράμματος επιβράβευσης.

3. Το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα της μη ενεργοποίησης της επιβράβευσης που αφορά στο μπόνους πρώτης κατάθεσης ή οποιονδήποτε άλλων μπόνους/επιβραβεύσεων προς τους εγγεγραμμένους παίκτες του, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των λογαριασμών των παικτών αυτών.

4. Η ελάχιστη κατάθεση που πληροί τις προϋποθέσεις του μπόνους/επιβράβευσης πρώτης κατάθεσης είναι 5€ και το μέγιστο μπόνους που μπορεί να λάβει κάποιος παίκτης είναι 100€.

Παράδειγμα: Με την πρώτη επιτυχημένη κατάθεση αξίας 100€ στον Pamestoixima.gr λογαριασμό σου, σε επιβραβεύουμε προσθέτοντας το 100% της κατάθεσής σου σε μορφή μπόνους, δηλαδή με άλλα 100€. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις να στοιχηματίζεις έχοντας σύνολο 200€. Για οποιαδήποτε πρώτη κατάθεση μεγαλύτερη των 100€ (π.χ. 150€) σε επιβραβεύουμε με μπόνους 100€.

5. Το μπόνους θα πιστώνεται στον ηλεκτρονικό λογαριασμό του παίκτη στο Pamestoixima.gr αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση που πληροί τις προϋποθέσεις από την έναρξη ισχύος του προγράμματος επιβράβευσης. Εφόσον ο παίκτης δεν επιθυμεί να λάβει το συγκεκριμένο μπόνους ως μέρος του προγράμματος επιβράβευσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του το Pamestoixima.gr και να ζητήσει την απενεργοποίηση του.

6. Στην επιβράβευση συμμετέχουν όλοι οι τρόποι κατάθεσης που προσφέρονται από το Pamestoixima.gr εκτός από Skrill.

7. Για να μπορέσει να προχωρήσει σε ανάληψη του ποσού που αντιστοιχεί στο μπόνους, ο παίκτης θα χρειαστεί να έχει διευθετημένα στοιχήματα των οποίων το συνολικό ποντάρισμα ισούται τουλάχιστον με 10 φορές την αξία του μπόνους μόνο, σε αθλητικά στοιχήματα με απόδοση 1,70 ή μεγαλύτερη.

8. Στοιχήματα σε απόδοση μικρότερη του 1,70 δεν θα προσμετρούνται στον υπολογισμό του τζίρου. Ο υπολογισμός του τζίρου γίνεται κατά τη διευθέτηση των στοιχημάτων και όχι κατά την τοποθέτησή τους.

Παράδειγμα: Για την πρώτη κατάθεση 100€ στην οποία αντιστοιχεί μπόνους 100€ (σύνολο 200 ευρώ) θα πρέπει να υπάρχουν διευθετημένα στοιχήματα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ τοποθετημένα σε συνολική απόδοση 1,70 ή υψηλότερη.

 

9. Στοιχήματα στα Virtuals της Highlight, Inspired, Golden Race και Betradar δεν θα προσμετρούνται στον υπολογισμό του τζίρου για την απελευθέρωση του μπόνους.

10. Για τις προϋποθέσεις τζίρου (όπως αυτές περιγράφονται στους όρους 7 και 8 παραπάνω), το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει από τον υπολογισμό στοιχήματα:

         i.            Στην αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις”

       ii.            Στις αγορές Ασιατικό Χάντικαπ, Ασιατικά Συνολικά Γκολ και Ισοπαλία Όχι Στοίχημα

     iii.            Σε γεγονότα τα οποία ακυρώθηκαν, διακόπηκαν ή αναβλήθηκαν για οποιαδήποτε αιτία ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00)

      iv.            Που θα εξαργυρωθούν μερικώς ή ολικώς (cash out)

      v.            Αντικρουόμενα

      vi.            Που προσφέρονται με 0% γκανιότα

Σε κάθε περίπτωση, η ακριβής περιγραφή του ποιες στοιχηματικές ενέργειες και στοιχηματικοί τύποι προσμετρούνται στον υπολογισμό τζίρου θα ανακοινώνονται ρητά από το Pamestoixima.gr κατά την έναρξη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης.

11. Tο bonus δεν μπορεί να τοποθετηθεί στα Virtuals της Highlight, της Inspired, της Golden Race και της Betradar.

12. Ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του χρονικό διάστημα 60 ημερών από την ημέρα έναρξης ισχύος της επιβράβευσης για να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις ανάληψης. Αν αυτό δε συμβεί εντός του αυτού χρονικού διαστήματος τότε το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τόσο το ποσό του μπόνους καθώς και των όποιων κερδών έχουν προέλθει από τη χρήση αυτού.

13. Σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα ανάληψης προτού ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις ανάληψης (όπως αυτές περιγράφονται στους όρους 7 και 8 παραπάνω) τότε το μπόνους θα διαγράφεται όπως και όλα τα πιθανά κέρδη που προήλθαν από τη χρήση αυτού.

14. Κάθε εγγεγραμμένος παίκτης θα μπορεί να ενημερωθεί για τις προϋποθέσεις τζίρου καθώς και για το ποσό που απομένει ώστε να εκκαθαρισθεί το μπόνους (και να γίνει αναλήψιμο), μετά την επιτυχή σύνδεσή του στον προσωπικό ηλεκτρονικό λογαριασμό του στην ιστοσελίδα www.το Pamestoixima.gr, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο  που βρίσκεται δίπλα από το όνομα χρήστη (Username) και στη συνέχεια επιλέγοντας την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που βρίσκεται στο αριστερό μενού.

15. Η επιβράβευση αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη επιβράβευση του το Pamestoixima.gr ούτε η χρήση της να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο άλλο μπόνους.

16. Το ποσό της κατάθεσης στοιχηματίζεται πρώτο και μόνο σε περίπτωση που αυτό χαθεί χρησιμοποιείται το ποσό που προήλθε από την πίστωση του μπόνους. Τυχόν κέρδη κατανέμονται ανάλογα με την πηγή από την οποία προέρχονται τα χρήματα που χρησιμοποίησες για να στοιχηματίσεις.

17. Το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα της μη ενεργοποίησης της επιβράβευσης που αφορά στο μπόνους πρώτης κατάθεσης ή οποιονδήποτε άλλων μπόνους/επιβραβεύσεων προς τους εγγεγραμμένους παίκτες του, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των λογαριασμών των παικτών αυτών.

18. Επιτρέπεται η πίστωση μόνο ενός μπόνους ανά λογαριασμό παίκτη, φυσικό πρόσωπο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής και συσκευή κινητού τηλεφώνου, ίδια IP, ταμπλέτα ή υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Εφόσον βρεθεί ένας πελάτης (ή μία ομάδα πελατών) που παραβιάζουν τον σχετικό κανόνα κι έχει αποκτήσει το μπόνους, το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, επιστρέφοντας το αρχικό ποσό κατάθεσης, ακυρώνοντας το μπόνους και παρακρατώντας οποιαδήποτε κέρδη έχουν προκύψει από τη χρήση του μπόνους.

19. Οι εγγεγραμμένοι παίκτες μπορούν να έχουν μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά. Για την απόκτηση κάποιου άλλου μπόνους, θα πρέπει αρχικά το ενεργό μπόνους να έχει εκπληρωθεί ή να έχει κλείσει (λήξει η διάρκεια ισχύος του).

20. Οι επιβραβεύσεις του το Pamestoixima.gr προορίζονται αποκλειστικά για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στη διακριτική του ευχέρεια και αποκλειστική του κρίση  να περιορίσει το δικαίωμα των παικτών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε επιβράβευσης.

21. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε όρου ή ύπαρξης στοιχείων ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους κατάθεσης ή άλλης επιβράβευσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική του ευχέρεια να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από το μπόνους κατάθεσης. Επιπλέον, το Pamestoixima.grδιατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. To Pamestoixima.gr διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ζητήσει από οποιονδήποτε εγγεγραμμένο παίκτη να προσκομίσει πρόσθετα αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσει στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους στο λογαριασμό του παίκτη.

22. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε επιβράβευση κατά την απόλυτη κρίση της.

23. To Pamestoixima.gr δύναται κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει τους όρους της εκάστοτε επιβράβευσης ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρέωση του παίκτη να ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις της εκάστοτε επιβράβευσης.

24. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις επιβραβεύσεων του το Pamestoixima.gr.

25. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις του το Pamestoixima.gr.