Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

Non deposit offer tncs

 

 

To Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με ένα freebet αξίας 5€!

Για να κερδίσεις το Freebet*, ακολουθείς δύο απλά βήματα:

   •  Κάνεις εγγραφή στο Pamestoixima.gr

   •  Ολοκληρώνεις την διαδικασία ταυτοποίησης εδώ

* Το freebet θα πιστωθεί εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού σου.

Καλή διασκέδαση!

 

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παίκτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και την ταυτοποίηση του λογαριασμού τους στο Pamestoixima.gr από την 1 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Δικαιούνται την προσφορά: Προκειμένου να διεκδικήσουν την προσφορά καλωσορίσματος, οι παίκτες θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

   •  Είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

   •  Έχουν συμπληρώσει το 21o έτος της ηλικίας τους.

   •  Έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους εντός της προωθητικής περιόδου.

   •  Έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού τους εντός της προωθητικής περιόδου.

 

Μηχανισμός Freebet

Το freebet ανά παίκτη ορίζεται στα 5€ και ενεργοποιείται εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού του παίκτη.

Όροι Freebet:

 1. To freebet πιστώνεται εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού του παίκτη στο Pamestoixima.gr.
 2. Το freebet είναι αξίας 5€.
 3. Για να πραγματοποιηθεί η πίστωση του freebet, ο χρήστης πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια επιτυχημένη σύνδεση στο Αθλητικό Στοίχημα του Pamestoixima.gr.
 4. Το freebet μπορεί να τοποθετηθεί σε δελτίο με απόδοση 1,60 ή υψηλότερη.
 5. Από τη στιγμή πίστωσης του freebet, διατίθενται 7 ημερολογιακές ημέρες προκειμένου να τοποθετηθεί. Σε περίπτωση που παρέλθουν οι 7 ημέρες και δεν έχει τοποθετηθεί, αυτόματα θα ακυρώνεται. .
 6. Προκειμένου, ένας παίκτης να λάβει την προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρεί ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr. Δείτε τη διαδικασία ταυτοποίησης.
 7. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 8. Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενες αγορές (π.χ. Over 2.5 και μετά Under 2.5) καθώς και σε αγορές Χάντικαπ, Ασιατικό Χάντικαπ και Draw no bet.
 9. Τυχόν κέρδη από το freebet, είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν έχουν καμία προϋπόθεση τζίρου.

 

Γενικοί Όροι:

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για έναν παικτικό λογαριασμό από ίδια διεύθυνση κατοικίας, νοικοκυριό, ΙΡ ή υπολογιστή.
 2. To Pamestoixima.gr δύναται να αποκλείει από την παρούσα ενέργεια, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων.
 3. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας προσφοράς ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική του ευχέρεια.
 4. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων