Μενού πλοήγησης

 
 
 
 
 
 

Power June tncs

 

 

To Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με 50 Free Spins, 50 Golden Chips και ένα freebet αξίας 10€!

Για να κερδίσεις τα δώρα, ακολουθείς δύο απλά βήματα:

 • • Κάνεις εγγραφή στο Pamestoixima.gr
 • • Ολοκληρώνεις την διαδικασία ταυτοποίησης εδώ

Τα Free Spins, τα Golden Chips και το freebet θα πιστωθούν εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού σου.

Καλή διασκέδαση!

 

Προωθητική περίοδος

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παίκτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και την ταυτοποίηση του λογαριασμού τους στο Pamestoixima.gr από τις 18 Αυγούστου 2023.

Δικαιούνται την προσφορά

Προκειμένου να διεκδικήσουν την προσφορά καλωσορίσματος, οι παίκτες θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • • Είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.
 • • Έχουν συμπληρώσει το 21o έτος της ηλικίας τους.
 • • Έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους εντός της προωθητικής περιόδου.
 • • Έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού τους εντός της προωθητικής περιόδου.

 

Μηχανισμός Free Spins και Golden Chips

Ο μέγιστος αριθμός Free Spins και Golden Chips ανά παίκτη ορίζεται στα 50 και 50 και ενεργοποιούνται εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού του παίκτη.

Όροι Free Spins και Golden Chips

 1. Τα free spins και golden chips γίνονται διαθέσιμα στον λογαριασμό του παίκτη αυτόματα μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού του παίκτη στο Pamestoixima.gr.
 2. Τα free spins και golden chips μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός 5 ημερών από την στιγμή που πιστώθηκαν στον λογαριασμό του παίκτη. Εφόσον η περίοδος των 5 ημερών παρέλθει, θα λήγουν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
 3. Τα free spins θα είναι διαθέσιμα μόνο για το παιχνίδι Azteca Cash Collect.
 4. Τα golden chips θα είναι διαθέσιμα στα PS Branded Tables.
 5. Η αξία των free spins είναι 0.10€ το καθένα.
 6. Η αξία των golden chips είναι 0.10€ το καθένα.
 7. Tα κέρδη από τα free spins και τα golden chips είναι απευθείας αναλήψιμα.
 8. Προκειμένου, ένας παίκτης να λάβει την προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρεί ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr. Δείτε τη διαδικασία ταυτοποίησης.
 9. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Καζίνο του Pamestoixima.gr.

 

 

Μηχανισμός Freebet

Το freebet ανά παίκτη ορίζεται στα 10€ και ενεργοποιείται εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού του παίκτη.

Όροι Freebet

 1. To freebet πιστώνεται εντός ολίγων ωρών μετά την επιτυχή ταυτοποίηση του λογαριασμού του παίκτη στο Pamestoixima.gr.
 2. Το freebet είναι αξίας 10€.
 3. Για να πραγματοποιηθεί η πίστωση του freebet, ο χρήστης πρέπει να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια επιτυχημένη σύνδεση στο Αθλητικό Στοίχημα του Pamestoixima.gr.
 4. Το freebet μπορεί να τοποθετηθεί σε δελτίο με απόδοση 1,60 ή υψηλότερη.
 5. Από τη στιγμή πίστωσης του freebet, διατίθενται 7 ημερολογιακές ημέρες προκειμένου να τοποθετηθεί. Σε περίπτωση που παρέλθουν οι 7 ημέρες και δεν έχει τοποθετηθεί, αυτόματα θα ακυρώνεται. .
 6. Προκειμένου, ένας παίκτης να λάβει την προσφορά θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρεί ενεργό και πλήρως ταυτοποιημένο λογαριασμό στο Pamestoixima.gr. Δείτε τη διαδικασία ταυτοποίησης.
 7. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
 8. Δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενες αγορές (π.χ. Over 2.5 και μετά Under 2.5) καθώς και σε αγορές Χάντικαπ, Ασιατικό Χάντικαπ και Draw no bet.
 9. Τυχόν κέρδη από το freebet, είναι άμεσα αναλήψιμα και δεν έχουν καμία προϋπόθεση τζίρου.

 

 

 

Γενικοί Όροι

 1. Η προσφορά ισχύει μόνο για έναν παικτικό λογαριασμό από ίδια διεύθυνση κατοικίας, νοικοκυριό, ΙΡ ή υπολογιστή.
 2. To Pamestoixima.gr δύναται να αποκλείει από την παρούσα ενέργεια, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων.
 3. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας προσφοράς ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική του ευχέρεια.
 4. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι freebets, οι Γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων, οι Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr ,οι όροι χρήσης των freebets και Ενημέρωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

 

 

PAME STOIXIMA CLUB BONUS 100% έως 150€

Όροι και Προϋποθέσεις

Η επιβράβευση 1ου στοιχήματος για το αθλητικό στοίχημα, εφεξής η «επιβράβευση», αφορά στο 100% του ποσού της πρώτης κατάθεσης μέχρι του μέγιστου ποσού των 150€.

1. Η επιβράβευση ισχύει μόνο για τους εγγεγραμμένους παίκτες στο Pamestoixima.gr που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

2. Η επιβράβευση αφορά μόνο στην πρώτη κατάθεση που θα κάνει ο εγγεγραμμένος παίκτης στον Pamestoixima.gr λογαριασμό του από την έναρξη ισχύος του εν λόγω προγράμματος επιβράβευσης.

3. Το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα της μη ενεργοποίησης της επιβράβευσης που αφορά στο μπόνους πρώτης κατάθεσης ή οποιονδήποτε άλλων μπόνους/επιβραβεύσεων προς τους εγγεγραμμένους παίκτες του, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των λογαριασμών των παικτών αυτών.

4. Η ελάχιστη κατάθεση που πληροί τις προϋποθέσεις του μπόνους/επιβράβευσης πρώτης κατάθεσης είναι 5€ και το μέγιστο μπόνους που μπορεί να λάβει κάποιος παίκτης είναι 150€.

Παράδειγμα: Με την πρώτη επιτυχημένη κατάθεση αξίας 150€ στον Pamestoixima.gr λογαριασμό σου, σε επιβραβεύουμε προσθέτοντας το 100% της κατάθεσής σου σε μορφή μπόνους, δηλαδή με άλλα 150€. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις να στοιχηματίζεις έχοντας σύνολο 300€. Για οποιαδήποτε πρώτη κατάθεση μεγαλύτερη των 150€ (π.χ. 200€) σε επιβραβεύουμε με μπόνους 150€.

5. Το μπόνους θα πιστώνεται στον ηλεκτρονικό λογαριασμό του παίκτη στο Pamestoixima.gr αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση που πληροί τις προϋποθέσεις από την έναρξη ισχύος του προγράμματος επιβράβευσης. Εφόσον ο παίκτης δεν επιθυμεί να λάβει το συγκεκριμένο μπόνους ως μέρος του προγράμματος επιβράβευσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του το Pamestoixima.gr και να ζητήσει την απενεργοποίηση του.

6. Στην επιβράβευση συμμετέχουν όλοι οι τρόποι κατάθεσης που προσφέρονται από το Pamestoixima.gr εκτός από Skrill.

7. Για να μπορέσει να προχωρήσει σε ανάληψη του ποσού που αντιστοιχεί στο μπόνους, ο παίκτης θα χρειαστεί να έχει διευθετημένα στοιχήματα των οποίων το συνολικό ποντάρισμα ισούται τουλάχιστον με 10 φορές την αξία του μπόνους μόνο, σε αθλητικά στοιχήματα με απόδοση 1,80 ή μεγαλύτερη.

8. Στοιχήματα σε απόδοση μικρότερη του 1,80 δεν θα προσμετρούνται στον υπολογισμό του τζίρου. Ο υπολογισμός του τζίρου γίνεται κατά τη διευθέτηση των στοιχημάτων και όχι κατά την τοποθέτησή τους.

Παράδειγμα: Για την πρώτη κατάθεση 150€ στην οποία αντιστοιχεί μπόνους 150€ (σύνολο 300 ευρώ) θα πρέπει να υπάρχουν διευθετημένα στοιχήματα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ τοποθετημένα σε συνολική απόδοση 1,80 ή υψηλότερη.

 

9. Στοιχήματα στα Virtuals της Highlight, Inspired, Golden Race και Betradar δεν θα προσμετρούνται στον υπολογισμό του τζίρου για την απελευθέρωση του μπόνους.

10. Για τις προϋποθέσεις τζίρου (όπως αυτές περιγράφονται στους όρους 7 και 8 παραπάνω), το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει από τον υπολογισμό στοιχήματα:

         i.            Στην αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις”

       ii.            Στις αγορές Ασιατικό Χάντικαπ, Ασιατικά Συνολικά Γκολ και Ισοπαλία Όχι Στοίχημα

     iii.            Σε γεγονότα τα οποία ακυρώθηκαν, διακόπηκαν ή αναβλήθηκαν για οποιαδήποτε αιτία ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00)

      iv.            Που θα εξαργυρωθούν μερικώς ή ολικώς (cash out)

      v.            Αντικρουόμενα

      vi.            Που προσφέρονται με 0% γκανιότα

Σε κάθε περίπτωση, η ακριβής περιγραφή του ποιες στοιχηματικές ενέργειες και στοιχηματικοί τύποι προσμετρούνται στον υπολογισμό τζίρου θα ανακοινώνονται ρητά από το Pamestoixima.gr κατά την έναρξη του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης.

11. Tο bonus δεν μπορεί να τοποθετηθεί στα Virtuals της Highlight, της Inspired, της Golden Race και της Betradar.

12. Ο παίκτης θα έχει στη διάθεσή του χρονικό διάστημα 60 ημερών από την ημέρα έναρξης ισχύος της επιβράβευσης για να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις ανάληψης. Αν αυτό δε συμβεί εντός του αυτού χρονικού διαστήματος τότε το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τόσο το ποσό του μπόνους καθώς και των όποιων κερδών έχουν προέλθει από τη χρήση αυτού.

13. Σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα ανάληψης προτού ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις ανάληψης (όπως αυτές περιγράφονται στους όρους 7 και 8 παραπάνω) τότε το μπόνους θα διαγράφεται όπως και όλα τα πιθανά κέρδη που προήλθαν από τη χρήση αυτού.

14. Κάθε εγγεγραμμένος παίκτης θα μπορεί να ενημερωθεί για τις προϋποθέσεις τζίρου καθώς και για το ποσό που απομένει ώστε να εκκαθαρισθεί το μπόνους (και να γίνει αναλήψιμο), μετά την επιτυχή σύνδεσή του στον προσωπικό ηλεκτρονικό λογαριασμό του στην ιστοσελίδα www.το Pamestoixima.gr, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο  που βρίσκεται δίπλα από το όνομα χρήστη (Username) και στη συνέχεια επιλέγοντας την ενότητα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που βρίσκεται στο αριστερό μενού.

15. Η επιβράβευση αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη επιβράβευση του το Pamestoixima.gr ούτε η χρήση της να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο άλλο μπόνους.

16. Το ποσό της κατάθεσης στοιχηματίζεται πρώτο και μόνο σε περίπτωση που αυτό χαθεί χρησιμοποιείται το ποσό που προήλθε από την πίστωση του μπόνους. Τυχόν κέρδη κατανέμονται ανάλογα με την πηγή από την οποία προέρχονται τα χρήματα που χρησιμοποίησες για να στοιχηματίσεις.

17. Το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα της μη ενεργοποίησης της επιβράβευσης που αφορά στο μπόνους πρώτης κατάθεσης ή οποιονδήποτε άλλων μπόνους/επιβραβεύσεων προς τους εγγεγραμμένους παίκτες του, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των λογαριασμών των παικτών αυτών.

18. Επιτρέπεται η πίστωση μόνο ενός μπόνους ανά λογαριασμό παίκτη, φυσικό πρόσωπο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής και συσκευή κινητού τηλεφώνου, ίδια IP, ταμπλέτα ή υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Εφόσον βρεθεί ένας πελάτης (ή μία ομάδα πελατών) που παραβιάζουν τον σχετικό κανόνα κι έχει αποκτήσει το μπόνους, το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, επιστρέφοντας το αρχικό ποσό κατάθεσης, ακυρώνοντας το μπόνους και παρακρατώντας οποιαδήποτε κέρδη έχουν προκύψει από τη χρήση του μπόνους.

19. Οι εγγεγραμμένοι παίκτες μπορούν να έχουν μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά. Για την απόκτηση κάποιου άλλου μπόνους, θα πρέπει αρχικά το ενεργό μπόνους να έχει εκπληρωθεί ή να έχει κλείσει (λήξει η διάρκεια ισχύος του).

20. Οι επιβραβεύσεις του το Pamestoixima.gr προορίζονται αποκλειστικά για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στη διακριτική του ευχέρεια και αποκλειστική του κρίση  να περιορίσει το δικαίωμα των παικτών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε επιβράβευσης.

21. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε όρου ή ύπαρξης στοιχείων ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους κατάθεσης ή άλλης επιβράβευσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική του ευχέρεια να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από το μπόνους κατάθεσης. Επιπλέον, το Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. To Pamestoixima.gr διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ζητήσει από οποιονδήποτε εγγεγραμμένο παίκτη να προσκομίσει πρόσθετα αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσει στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους στο λογαριασμό του παίκτη.

22. To Pamestoixima.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε επιβράβευση κατά την απόλυτη κρίση της.

23. To Pamestoixima.gr δύναται κατά τη διακριτική του ευχέρεια να τροποποιήσει τους όρους της εκάστοτε επιβράβευσης ανά πάσα στιγμή. Είναι υποχρέωση του παίκτη να ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για οποιαδήποτε αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις της εκάστοτε επιβράβευσης.

24. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις επιβραβεύσεων του το Pamestoixima.gr.

25. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις του το Pamestoixima.gr.